Waar zijn wij goed in?

De Verandaspecialist:

Het leveren van terrasoverkappingen, veranda's, kunststof afdaken met aluminium profielen op aluminium of houten onderstellen en inmiddels uitgegroeid tot Dè VERANDA SPECIALIST IN NEDERLAND en BELGIË voor kant en klare DHZ-systemen op maat, voor het zelf maken van een overkapping. Zelf een overkapping maken is zeer invoudig met ons advies en uitgewerkte handleidingen.

Voor allerlei typen en soorten verandadaken, serredaken, terrassen, windschermen, lichtstraten, vijveroverkappingen, volières, carports, horecaterrassen, een afdak voor een sportkantine, rokersdakjes, voordeurluifels, etc.  Ook voor uw renovatieproject!

Alles bij ons in de werkplaats voor U op maat gezaagd, platen worden schoongeblazen en afgeplakt, direct uit eigen voorraad en binnen veertien dagen, door heel Nederland voor € 35,- bij u thuis geleverd.

 

Algemeen:

Wij maken en leveren mooie producten en werken met moderne materialen, gereedschappen in een goed geoutilleerde werkplaats met kundig en vriendelijk personeel.  U kan en mag bij ons meepraten over stijl en uitvoering, wij luisteren, adviseren en begroten.

U beheert het budget en U besluit, daarna gaan wij het voor U maken!

Vergelijk ons ook met anderen, op prijs, kwaliteit, levering, levertijd en advies, dan zien wij u graag straks of morgen weer op onze site terug voor uw aanvraag.

 

eiken overkapping.2